До оголошення результатів всеукраїнського конкурсу на найкращу концепцію облаштування території, прилеглої до Луцького замку, та початку робіт на звільненому від контейнерів місці ринку "Центральний" тимчасово можна облаштувати стоянку транспорту та автомобільний кінотеатр.

Читайте також: Землю Старого ринку поділили на чотири частини (схема)

Таку петицію 3 липня зареєстрував Дмитро Климук. Підписати її протягом наступних 14 діб можна за посиланням.

Як звернув увагу чоловік, понад місяць тому працівники муніципальної варти здійснили демонтаж металевих конструкцій на лівій частині ринку "Центральний", що на вулиці Глушець, 1. Площа вивільненої земельної ділянки складає більше як пів гектара.

"Більше місяця ця ділянка, яка є комунальної власністю, ніяк не використовується. Зараз проходить Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території в межах Старого міста, прилеглої до Луцького замку. Пропоную до завершення конкурсу та початку будь-яких робіт на цій ділянці облаштувати парковку для авто. Це значно розвантажить вулицю Глушець. Також тут зможуть паркуватися відвідувачі Центрального ринку, парку, центру міста. Окрім того, на парковці можна проводити вечірні кінопокази просто неба", – вказав Дмитро Климук.

Читайте також: Луцьк змагається за титул "Найкращого міста України"

Нагадаємо, раніше радник міського голови, депутат Ігор Поліщук запропонував на звільнені й від контейнерів ділянці ринку облаштувати автомобільний кінотеатр.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook