Під час огляду автомобіля "Volkswagen" польської реєстрації в пункті пропуску "Ягодин" службовий пес, спеціально натренований на пошук наркотиків, зреагував на громадянина України та його речі.

Читайте також: В Україні заборонили популярний препарат для зміцнення кісток

У гаманці чоловіка знаходився згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору. А в особистих речах 47-річного українця, а саме в тюбику з під мазі, що лежав в рюкзаку, містилась речовина сіро-зеленого кольору рослинного походження, схожа на марихуану та ще один згорток із порошком білого кольору, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів" прикордонники поінформували співробітників СБУ у Волинській області.

Читайте також: Контрабандист намагався ввезти 9 пакетів екстезі в Україну (відео)

Загалом підрозділами Північного регіонального управління Держприкордонслужби за перше півріччя поточного року виявлено майже 28 кілограмів наркотичної речовини та понад 3 кілограми психотропів, які намагались незаконно перемістити через державний кордон України.

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter