На Троєщині в Києві під час зустрічі з виборцями в середу, 10 липня, в обличчя народного депутата розпилили сльозогінний газ. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Читайте також: П'ятеро маленьких дітей стали жертвами жорстоких ґвалтівників за минулу добу

Подія трапилася на вулиці Данькевича (житловий масив Троєщина) в Деснянському районі Києва. У поліцію надійшло повідомлення про те, що біля парку Молодіжний на народного депутата скоєно напад. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

 "Приїхавши на виклик, правоохоронці з'ясували, що під час зборів з місцевими жителями до народного обранця підбіг невідомий і розпорошив в обличчя аерозольний засіб. Правопорушника зупинила охорона потерпілого, а поліція затримала його за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", – йдеться в повідомленні.

Нападником виявився 44-річний місцевий житель. Ім'я потерпілого відділ комунікації поліції не розкриває, але ним може бути Борислав Береза, який балотується в Раду по округу на Троєщині.

Читайте також: Невідомі пограбували інкасаторський автомобіль на чималу суму у Львові

За фактом нападу порушено справу за статтею Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча. Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Як відомо, сьогодні Рада працювала тільки на ранковому засіданні. Після обіду нардепи повинні розійтися по комітетах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook