Невеличке кафе "Ласгара" працює на Новому ринку два роки. Сусідів у чоловіка практично немає, однак на кількість відвідувачів він не скаржиться.−

Читайте також: Голова Волинської ОДА зустрівся з підприємцями Центрального ринку (фото)

На Новому ринку дійсно не гамірно. Вікритих контейнерів не багато, проте кипить робота із встановлення та облаштування територій, пише Конкурент.

Не на камеру журналістам зізнаються: ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом номер один для своїх колег. Однак, є й ті, хто не боїться ризикувати  та відкривають свої контейнери на новому місці.

В адміністрації кажуть, що на Новому ринку є всі зручності для покупців. Показують нам велику вбиральню, вона – з опаленням. В одній частині базару можна буде купити продукти, в іншій – продовольчі товари. А ще облаштовують велику парковку. Увагою, кажуть, не обділяють і підприємців зі Старого ринку. Дозволяють перевозити сюди свої контейнери. Місця не бракує. Та й оренда досить вигідна.

Проблеми з доїздом до Нового ринку теж нема: туди вже можна дістатися тролейбусами №1, №2. А також маршрутками №12 та 9, а згодом туди поїде і маршрутка  №10.

Всі ФОПи стверджують, що ринок зможе стати чудовим місцем для торгівлі, чистим та зручним для всіх.

Читайте також: У Луцьку вночі невідомі побили вікна муніципалам (фото, відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook