В Одесі поліція почала перевірку за фактом бійки двох аніматорів в костюмах Дідів Морозів у центрі міста.

Читайте також: Масова бійка між поляками та українцями сталася у Варшаві

Як повідомили Уніан у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, бійка костюмованих аніматорів сталася біля новорічної ялинки на вулиці Дерибасівській.

"Про бійку між двома чоловіками, переодягненими в новорічні костюми, правоохоронцям стало відомо з відео, опублікованого в Інтернеті", – заявили в главку.

Зазначається, що відомості за цим фактом зареєстровані у встановленому законом порядку. Працівники Приморського відділу поліції встановлюють обставини події. За результатами перевірки дій чоловіків буде дана належна правова оцінка.

Водночас, як пишуть користувачі в соціальних мережах, побоїще відбулося на очах у дітей. Повідомляється, що один з учасників бійки скинув свій костюм, щоб йому комфортніше було бити опонента.

Читайте також: Струс мозку і поламані ребра: священики УПЦ КП побилися під час богослужіння (відео)

Зазначається, що поки один з "Дідів Морозів" фотографувався з маленькою дівчинкою під ялинкою, підбіг молодший його конкурент на ім'я Мустафа і велів "валити з його місця". Після цього почалася бійка, яку намагалася розборонити жінка, переодягнена в Снігуроньку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter