П'ятикласник, якого знайшли у четвер, 8 березня, повішеним у селі Шевченкове Одеської області, захоплювався суїцидальною грою "Синій кит".

Читайте також: Суїцидальна гра "Новий шлях" поширюється серед українських підлітків

Про це повідомив голова Кілійської районної ради Павло Бойченко, пише УНІАН.

"Тільки що спілкувався з учителями та директором школи. Вони опитали всіх друзів загиблого. Друзі розповіли про те, що Вовка грав у гру "Синій кит", і приблизно два тижні тому розповідав, що досяг уже високого рівня і отримує серйозні завдання", – сказав Бойченко.

За словами підлітків, хлопчик також говорив їм, що "має повіситися". Діти відзначали, що раніше не надали значення словам потерпілого, який характеризувався позитивно, і добре вчився у школі. На даний час поліція перевіряє інформацію про участь дитини в суїцидальній грі. За даними поліцейських, батьки загиблого також характеризуються позитивно, а інцидент, який стався між дитиною і матір'ю через забруднений одяг, був незначним.

Вранці 11-річний хлопчик пішов привітати родичів з 8 березня, повернувся о 14.00. Побачивши, що син сильно забруднився, мати його вилаяла, потім пішла на роботу. Коли повернулася додому, виявила сина повішеним у сараї.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter