Отримано ще один позитивний результат ПЛР, який підтвердив наявність інфекційного захворювання в жительки села Мокрець, працівниці ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика". Про це повідомляє КНП "Центр ПМСД" Турійської районної ради.

Читайте також: Повідомили, скільки інфікованих коронавірусом волинян лікуються у медзакладах області

На даний час опрацьовуються усі, хто контактував з даною особою та визначається коло осіб, яким буде відібрано біоматеріал для ПЛР щодо підозри на COVID-19.

Загалом в районі зареєстровано 5 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР.

Усі хворі знаходяться на амбулаторному лікуванні, стан здоров'я задовільний.

Читайте також: У волинському селищі посилили карантин для локалізації вогнища коронавірусу

Раніше у Володимир-Волинському районі методом ПЛР підтвердили два нові випадки коронавірусної хвороби. Згодом стало відомо, що нові інфіковані – працівники Володимир-Волинської птахофабрики.

Зазначимо, що у Волинській області за останню добу зареєстровано 12 нових випадків захворювання на COVID-19: м. Луцьк – 3, м. Ковель – 3, Ківерцівський район – 1, Луцький район – 1, Турійський район - 1, Іваничівський – 1, Володимир-Волинський – 1, м. Нововолинськ – 1.

Загалом станом на 09.30 год. 24 травня в області зареєстровано 771 випадок COVID-19, що підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 182 особи. 22 випадки хвороби завершився летально. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook