На Рівненщині 11-річний Богдан Біжаков потрапив до реанімації, катаючись із гірки. Під час спуску впав до бетонної ями 1,5 м завглибшки із трубою всередині. Вдарився об неї кілька разів. 

Читайте також: Як шахраї заробляють гроші на пожертвах для лікування дітей

Товариш, який був поряд, кинувся на допомогу. Каже, Богдан дорогою додому весь час плакав, та почав втрачати пам'ять. Швидку допомогу батьки викликали вже наступного дня, коли дитина вже втратила свідомість, повідомляє ТСН.

Зараз Богдан не може сам дихати – він перебуває в комі і на штучній вентиляції легень. Серце і тиск лікарі підтримують препаратами. Богдану вже зробили дві операції – видалили гематому та відкачали з мозку рідину. Медики кажуть, що могли би зарадити більше, якби до них звернулися вчасно.

"Дитинка потрапила в обласну лікарню у важкому стані, з відкритою черепно-мозковою травмою, одразу було проведено оперативне лікування. На даний момент загальний стан дитини важкий", – розповів лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Микола Ногачевський.

Про батьків Богдана відомо, що вони ніде не працюють та зловживають алкоголем. Доглядають хлопця у лікарні тітка з дядьком.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter