У 7 працівників Володимир-Волинської птахофабрики діагностували коронавірус. 5 – мешканці Володимир-Волинського району, по одному – жителі Іваничівського та Турійського району. Ще 46 працівників – з підозрою на COVID-19.

Читайте також: У Луцьку померла ще одна жінка від коронавірусу

"На сьогодні збільшилась кількість хворих на одному з вогнищ коронавірусу в області – це Володимир-Волинська птахофабрика. Там зареєстровано 7 лабораторно підтверджених випадків", – повідомляє БУГ.

Усі – працівники цеху напівфабрикатів. Крім того, отримано ще 46 екстреннх повідомлень про підозру.

Серед підозр – 41 людина з Володимир-Волинського району, по дві з Іваничівського та Турійського, одна – з міста Нововолинськ. Підозри на захворювання COVID-19 надійшли на працівників цеху напівфабрикатів та цеху фасування готової продукції.

Усі хворі обстежені, біологічний матеріал направили в лабораторію, тривають дослідження.

Коло контактних осіб на птахофабриці – близько 60. За ними ведеться медичне спостереження, проводиться роздільне довезення працівників та щоденна дезінфекція транспорту.

"Проводяться всі необхідні заходи щодо індивідуального захисту працівників. Здійснюється заключна дезінфекція у цеху напівфабрикатів та фасування. Встановлені ультрафіолетові опромінювачі, як додаткові заходи. Створені всі умови для прийому їжі працівників на вулиці, встановлені намети і розроблений графік, аби не допустити скупчення людей", – повідомляється на сайті.

Читайте також: Стали відомі деталі про волинянку, у якої посмертно виявили COVID-19 (оновлено)

Двоє хворих працівників птахофабрики лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ, розповів на брифінгу щодо ситуації з коронавірусом у місті заступник мера Нововолинська Андрій Сторонський.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook