На волинській фабриці на COVID−19 захворіли 48 працівників. Її можуть закрити.

Читайте також: Стало відомо, хто помер від коронавірусу на Волині

"Станом на 10 червня на Володимир−Волинській птахофабриці діагноз "коронавірус" лабораторно підтвердили у 48 людей. Якщо кількість недужих зросте роботу фабрики можуть призупинити", − розповіла головна санітарна лікарка області Наталія Янко, пише Суспільне. Новини.

"На птахофабриці найпотужніший спалах", − каже заступник Володимир−Волинського міського голови Ярослав Матвійчук. З його слів, на фабриці працюють майже 1 300 людей. Нагадаємо, станом на 9 червня на підприємстві було зафіксовано 21 випадок COVID−19. Більшість недужих працюють у цеху напівфабрикатів.

Заступник Володимир−Волинського міського голови Ярослав Матвійчук: "Багато людей з міста там працюють. Вчора ми звернулися до заступниці голови ОДА Щербак Тетяни щодо прийняття мір до цього підприємства. Нам пообіцяли в позаплановому режимі зробити всі ПЛР дослідження саме по нашому місту, щоб оперативно відпрацювати всіх контактних осіб, щоб вони були на самоізоляції".

Зі слів головної санітарної лікарки області, нині на підприємстві тривають протиепідемічні заходи. "Якщо далі інфекція буде поширюватися, то будуть прийматися рішення і про зупинення діяльності цих підприємств", − каже Наталія Янко.

Читайте також: Стало відомо, чому на Волині так різко зросла кількість хворих на COVID-19

Зі слів Наталії Янко, спалахи коронавірусу нині фіксують і на інших підприємствах, зокрема у місті Ковель та обласному центрі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook