Стало відоме ім’я українського військового, який загинув від обстрілу на Луганщині 6 вересня. Це Тарас Кубійович із 14-ї механізованої бригади ЗСУ. Ім’я полеглого воїна називає інформагентство УНН.

Читайте також: Тіло знайшли під завалами: на Луганщині загинув військовий, якого вважали безвісти зниклим

"Загинув молодший сержант Кубійович (1970 року народження) поблизу Кримського Новоайдарського району Луганської області. Смерть бійця настала в результаті вогнепального поранення від одиночного пострілу, ймовірно, снайпера", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що боєць служив у військовій частині А1008, яка розташована у Володимир-Волинському Волинської області. Це 14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого ЗС України.

Тарас Кубійович – мешканець села Вільхівці Городенківського району Івано-Франківської області. Про це повідомив у соцмережі голова Городенківського районного об’єднання учасників АТО Михайло Човганюк.

"Загинув житель села Вільхівці Городенківського району Кубійович Тарас… На превеликий жаль, війна забирає кращих синів України, адже Тарас неодноразово призивався до військової служби. Зі зброєю в руках, захищав рідну батьківщину… І тепер поповнив небесний легіон", – сповістив ветеран.

Читайте також: "Боремося ще з одним противником": волинські військові допомагають гасити масштабну пожежу на Сході

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook