У Луцьку знову розпочався демонтаж торгових точок на Центральному ринку.

Читайте також: Волинська облспоживспілка вчергове програла суд щодо Старого ринку

Про це "Під Прицілом" повідомили очевидці.

Працівники департаменту муніципальної варти прибули на територію Центрального ринку, аби у законний спосіб демонтувати дев'ять торгових кіосків. Відповідне рішення було прийнято під час позачергового засідання виконавчого комітету 15 травня.

 

 

 

 

 

 

Як зазначила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, кіоски знаходяться на двох ділянках, раніше орендованих компанією "Скорпіон-Сервіс", однак у грудні минулого року закінчився термін договору оренди і ділянки було повернуто в комунальну власність, а речове право було розірвано. Із того часу жоден суб’єкт господарювання не звернувся до міськради, аби узаконити діяльність тимчасових споруд. Тож суб’єкти господарювання використовують земельні ділянки незаконно, передає ІА "Волинські новини".

Юлія Сиротинська розповіла, що власників кіосків двічі попереджали – у грудні і в січні. Також на МАФах були розміщені наклейки про демонтаж, проте жоден суб’єкт господарювання належним чином не відреагував на це. 

Читайте також: На Центральному ринку Луцьку демонтували ворота

Нагадаємо, що вчора, 14 травня, перекриттям руху транспорту у час пік підприємці  влаштували справжній транспортний апокаліпсис.

15 травня перекриття руху продовжилося. Лучани та гості міста знову були вимушені стояти у заторі через так званий мітинг базарників. Місто опинилося у заручнках місцевих підприємців. Дорогу вулицею паралізовано.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook