Близько півтори тисячі мешканців Привокзального мікрорайону долучилися до святкування Дня кварталу, яке 16 вересня організував Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом".

Читайте також: Волинське село відгуляло День народження

Протягом усього дня на території загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 15 тривав концерт, відбувалися показові виступи, майстер-класи, караоке, спортивно-розважальні змагання та дискотеки. Сумувати не довелося ні дорослим, ні найменшим. Так, дітки були в захваті від розваг із аніматорами, танцювального флешмобу та бульбашкового шоу, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Лучани захопливо спостерігали за трюками від СК "Герць", а також вдосталь наспівалися та натанцювалися під запальні музичні виступи хедлайнерів свята: волинського квартету з італійським присмаком "Luciano" та кавер-гурту "Partyfon".

Окрім того, усіх відвідувачів масштабного дійства пригощали смачним козацьким кулішем.

Також на святі Привокзального кварталу серед усіх присутніх розіграли цінні подарунки. Ця частина програма була чи не найбільш очікуваною, адже п’ятнадцять щасливчиків отримали від Фонду призи, серед яких найбажанішими виявилися планшет, смартфон і велосипед.

Читайте також: У Луцьку відкрили новий стадіон для занять спортом

Під час Дня кварталу близько 15 ініціативних та небайдужих лучан, які докладають усіх зусиль, аби змінювати свій мікрорайон на краще, відзначили подяками Фонду Ігоря Палиці за ефективну співпрацю.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter