Дорожньо-транспортна пригода сталася о 19:25 вчора, 22 жовтня, на автодорозі "Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече" у селі Стара Миколаївка.

Читайте також: Вирішив покінчити з життям, бо посварився з дівчиною?: у Луцьку неповнолітній юнак кинувся під авто

Поліцейські встановили, що 32-річна кермувальниця "Suzuki Grand Vitara", жителька столиці, не вибрала безпечної швидкості, не врахувала дорожньої обстановки та допустила наїзд на 55-річну велосипедистку, яка їхала проїзною частиною у попутному напрямку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Внаслідок ДТП потерпіла жителька селища Смига отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови, перелому кісток основи черепа. Із запахом алкоголю її госпіталізували у травматологічне відділення.

Кермувальниця за результатами огляду на стан сп’яніння за допомогою алкотестера "Драгер" була твереза, у рамках кримінального провадження у неї також відібрані зразки крові. Транспортний засіб вилучений.

Читайте також: На Волині сталася страшна аварія, у якій постраждала дитина: деталі інциденту

Слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook