У неділю, 1 квітня, у південній частині та місцями у центральних областях України очікується до 20 градусів тепла.

Про це повідомляє у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Читайте також: Стало відомо, коли в Україну повернеться потепління

"Велике тепло – вже на шляху в Україну. Почну із Вербної неділі. 1 квітня у нас буде до +20 градусів! Не скрізь, у південній частині та місцями у центральних областях. Але ми так довго чекали цих градусів, що можемо собі трохи похвалитися", – зазначила вона.

За словами Діденко, у більшості областей України на Вербну неділю буде також дуже тепло: протягом дня 10-16 градусів тепла.

"На заході дощі зіб'ють градуси до +8+11 градусів, що також не дуже страшно, враховуючи нещодавній сніг. Дощі 1 квітня у західних областях будуть навіть сильними. У другій половині дня чи надвечір дощі досягнуть Одещини, Вінниччини, Житомирщини і західних районів Київщини", – додала синоптик.

Вона також наголосила, що 1 квітня очікується сильний, хоча й південний вітер. За даними Діденко, 31 березня у західних та північних областях очікуються дощі, які супроводжуватимуться поривистим вітром, температура протягом дня становитиме 9-15 градусів тепла. У Києві 31 березня очікуються 10-12 градусів тепла, 1 квітня – 14-16 градусів тепла. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter