У третьому ефірі головного вокального шоу країни "Голос країни. Перезавантаження" на сцену вийшла онука третього президента України Віктора Ющенка.

Читайте також: Помер відомий музикант та фіналіст шоу "Україна має талант" (фото)

20-річна Доменіка сім років мріяла про участь у шоу. Зі сльозами на очах дівчина зазначила, що мрії здійснюються.

"У мене є, з кого брати приклад – це мій дідусь. Він зробив внесок в історію України, а я б хотіла зробити внесок у музичну історію країни. Я мрію, щоб дідусь побачив мене на сцені "Голосу країни", щоб він мною пишався", – поділилася онука Ющенка.

Дівчина заспівала відомий на весь світ хіт гурту KAZKA – "Плакала".

Втім, на жаль, їй не вдалося розвернути жодне тренерське крісло. Коли наставники дізналися, хто щойно для них співав – були приголомшені. Зірки також зазначили, що хвилювання зіграло злий жарт із Доменікою.

"Ви красуня! Ви так розхвилювалися, хочеться вас обійняти і сказати: "Не хвилюйтеся, сцена – ваш дім. Це ваше святе місце, куди ви приходите, як до храму", – прокоментувала Тіна Кароль.

Читайте також: Даша Астаф'єва зізналася, що любить жінок (фото)

"Ви велика молодець, тому що набралися сміливості, прийшли виступити перед великою аудиторією і показати свій красивий голос. Тут дійсно потрібно набиратися досвіду" – додав MONATIK.

Зі свого боку, Олег Винник зазначив, що неважливо, хто в тебе батьки та що було, адже сьогодні є в кожного з нас шанс: "Тож тренери закликали Доменіку ще позайматися вокалом та приходити на шоу наступного року".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook