Жителі Горохівського району продовжують акцію протесту проти підняття цін на пальне.

Читайте також: У Луцьку перевізник відмовився обслуговувати маршрут №18 (відео)

Сьогодні, 12 жовтня, активісти заблокували заїзди на усі три АЗС у районі, про це повідомляє Вадим Чарук у спільноті "Авто Сила Горохів".

"Ми продовжимо стояти. Сьогодні нас підтримало на багато більше людей, та разом ми змогли "передати привіт" всім трьом АЗС в нашому районі. Звичайно, не обійшлось без "чоловічків" на київських номерах, які стверджували, що ми тримали їх у полоні, і викликали наряд поліції.

Але всі конфліктні ситуації були вирішені мирно. Нас підтримали 98% людей, які хотіли відвідати АЗС. Дивно, що ніхто з представників самих заправок за 2 дні так і не підійшов і не запитав нічого. Напевно, їм подобається така ситуація", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні невпинно зростають ціни на пальне

Нагадаємо, вчора, 11 жовтня, у Луцьку пройшла Всеукраїнська акція простесту проти підняття цін на пальне. Активісти провели акцію протесту проти підняття цін на пальне, зокрема, частково блокуючи в'їзд на АЗС "WOG". Активісти переконують, що за підняттям вартості пального, українців чекає стрибок цін на продукти харчування, будматеріали та інше.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter