На Волині через суперечку щодо кандидата в президенти Володимира Зеленського  стався сімейний скандал. Жінка, яка є домогосподаркою, написала пост у фейсбуці про те, що голосуватиме за лідера "95-го Кварталу". А її чоловік працює держслужбовцем. І тепер йому за цей пост у соцмережі виносять на роботі мізки. А він виносить мізки дружині вдома. Бо хіба має право дружина державного службовця хотіти голосувати за когось на власний розсуд.

Читайте також: Пропрезидентська партія блокує вихід в ефір "Слуги народу" (фото)

Аби не доводити до розлучення цей допис показаний не буде. Невідомо, які вказівки поширює БПП у державному апараті?

Уявляєте, який бум серед домогосподарок може викликати третій сезон серіалу "Слуга народу". І не лише серед домогосподинь. І може тому його хочуть заборонити.

Депутат від президентської партії Олександр Черненко озброївся підтримкою громадської організації Комітет виборців України, який колись очолював сам, і розпочав кампанію проти Василя Голобородька. Хоче заборонити третій сезон серіалу. Мовляв це передвиборча агітація. Ну якщо так, то БПП пізно спохопилися. Треба було забороняти ще кілька років тому. І взагалі раз вже на те пішло, могли б взагалі заборонити усім сміятися над владою.

Читайте також: Як "АТОшники" за наказом Порошенка атакують Зеленського

Політичні ляльководи не соромляться у методах. Черненко має намір впливати на ЦВК та Національну раду з питань телебачення та радіомовлення. Інтернетом гуляє запис, у якому депутат БППшник розповідає про консультації, які проводить для цих структур, які зобов’язані бути політично прозорими. А ще роздумує, як натравити народ на кіно.

Ви тільки вдумайтеся: БПП розгорнуло кампанію проти фейкового персонажу, якого неіснує.

Чому серіал має такий успіх? Це комедійна стрічка, яка показала противагу українській політиці. Там розповідають, як потрібно будувати незалежну, не корупційну, багату країну для народу, а не для окремої групи осіб. Невже ідея не корумпованої держави настільки лякає нашу політичну еліту, що вони готові воювати з вигаданим персонажем.

А поки наші політики воюють проти українського кіно, автори "Слуги народу" дякують за такий піар. А ще наголошують: гумор не гречка.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook