1 червня техпрацівниця Людмила Піварчук із села Павлівка Іваничівського району прийшла додому на обідню перерву, а через трохи жінку забирали "швидкою" в лікарню – її побив екс-чоловік, з яким розлучилася 22 роки тому.

Читайте також: Попросив меню українською мовою: в кафе побили військового

Від свого першого великого кохання Людмилі Піварчук нема куди дітись. Погрози, приниження і побиття – все це через колишнього чоловіка, який живе по сусідству, розповідає вона. Сім’я разом прожила 5 місяців, через постійні скандали Людмила та Юрій розлучилися, пише Буг.

У них є спільний син, якому згідно чинного законодавства батько повинен сплачувати аліменти. Чоловік офіційно не працював, обходився тимчасовими заробітками, а заборгованість з виплати аліментів зростала. Людмила Піварчук, яка сама ростить двох дітей, звернулася з цього питання на "гарячу" лінію і отримала відповідь. Про заборгованість перед сином служби нагадали і Юрію Рибачеку.

Жінка каже, що колишній чоловік її постійно тероризує, а це не перший випадок побиття – сім років тому вона вже викликала поліцію через сусіда, але отримані від нього синці не потягнули на кримінал.

Про те, що історія знову повторилася, вона не відразу розповіла дітям. Приховувала це від них, адже син на той час перебував в Луцьку на навчанні, донька – на тренуванні з дзюдо.

Вона впевнена, що екс-чоловік розізлився саме через аліменти. Сам Юрій Рибачек заперечив, що попередньо піднімав руку на Піварчук та повідомив, що побив колишню дружину вперше. Мовляв, причиною стали провокації з її сторони.

Читайте також: Волинянин бив та знущався з власної дружини та батька

"Вона постійно мене провокує, не дає мені жити з дружиною. Я почав спілкуватися, щоб вирішити питання з аліментами, вона не дається до розмови і все. По можливості сплачую кошти, вона забирає половину мого паю в підприємця. Сама не дає навіть спілкуватися з моїм сином. Це перший раз, я її ніколи не чіпав. Не чув і не знаю, звідки вона це взяла", – каже Рибачек.

Чоловік розповідає, що теж отримував "на горіхи" від колишньої дружини, адже після розлучення вона розбила йому склянку на голові. Сам він хворіє на епілепсію, тому не може виконувати важких робіт – підробляє та отримує допомогу по догляду за членом сім’ї.

Юрій стверджує, що хотів мирно залагодити конфлікт, в будинок не заходив і був абсолютно тверезим, а через свій емоційний стан не пам’ятає, була у нього в руках палка чи ні.

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter