Шість випадків шахрайств зафіксували волинські поліцейські за минулу добу. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: Волинянин попався на "гачок" шахраїв

На гачок аферистів знову потрапили громадяни у соціальних мережах, на інтернет-платформах продажів та через телефонний зв’язок.

21-річний ковельчанин хотів підзаробити на ставках в одній з соцмереж та добровільно перерахував зі своєї банківської карти 77 тисяч гривень на рахунок нібито представника міжнародного букмекерського холдингу. У результаті чоловіка ошукали.

Довірившись фітинговому повідомленню від однієї з популярних українських інтернет-платформ продажів, 48-річний житель Маневицького району втратив майже 6 тисяч гривень.

83-річна лучанка на прохання псевдопрацівника банку перерахувала майже 25 тисяч гривень на декілька мобільних номерів, які вже не пам’ятає.

Читайте також: На Волині раніше судимий чоловік обікрав прикутого до ліжка 91-річного пенсіонера

Це непоодинокі випадки, коли громадяни втрачають великі суми грошей, повіривши на слово шахраям.

Поліція Волині вкотре просить відмовитись від передплати, а практикувати післяоплату товарів, які ви замовляєте через мережу Інтернет, уважно відстежити правильність написання посилання сайту, на якому ви вводите важливі особисті дані. І, будь ласка, не спілкуйтесь з псевдопрацівниками банку, які просять провести будь-які банківські операції по телефону.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook