Подія сталася на Ківерцівщині 20 жовтня цього року. У районну лікарню 21 жовтня привезли 7-місячного хлопчика з гематомами обличчя та ока.

Читайте також: У місті на Волині неповнолітні жорстоко побили та пограбували чоловіка

Лікарі діагностували у побитої дитинки крововилив м’яких тканин обох щік та лівого ока. У побитті дитини мати звинувачує батька, – пише Волинська правда.

На засіданні координаційної ради з питань гендерної політики, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї при Ківерцівській РДА начальник управління соціального захисту населення Ківерцівської РДА Валентина Розум повідомила, що в с. Бодячів Ківерцівського району сталося насильсто в сім’ї. 20 жовтня батько наніс тілесні ушкодження власній семимісячній дитині. Зі слів матері хлопчика, вона ввечері взяла двох старших діток, віком 3 та 5 років, і пішла до подружки. Повернулася додому через дві-три години та побачила маля з побитим обличчям.

Зранку, 21 жовтня, жінка звернулася до ФАПу. Медик, обстеживши хлопчика, побачила множинні гематоми на обличчі дитини та крововилив в лівому оці, гематому над оком. Фельшер відразу направила дитину до фахівців районної лікарні. Відповідно, КП "Ківерцівкий районний центр первинної медико-санітарної допомоги" вже звернувся з повідомленнями до правоохоронних органів та соціальних служб, зазначивши, що на території с. Бодячів проживає громадянка К, мама трьох неповнолітніх дітей, найменший хлопчик, 29.03.2019 р.н., якого оглянув травматолог КП "Ківерцівське РТМО" і зафіксував сліди можливих побоїв.

На засідання було запрошено громадянина К та його дружину. Але жінка не мала можливості приїхати, спілкування з нею відбулося по телефону. Жінка стверджує, що чоловік близько 1-1,5 року практично мало допомагає у вихованні і піклуванні дітей. Живе родина у більшості за дитячі кошти. Вона написала заяву до Ківерцівського відділу поліції щодо притягнення її чоловіка за скоєне до кримінальної відповідальності та подала до суду на розлучення.

Читайте також: На Волині молодик побив поліцейську під час затримання

Чоловік же пояснив свою агресивну поведінку тим, що в той день звонили з банку з нагадуванням про повернення кредиту, дитя плакало, жінки вдома не було, він зі злості вдарив сина двічі по щоці.

Взявши взимку кредит на 3 тисячі гривень, сьогодні вимагає банк Манівео вже 80 тис грн боргу, – розповідає чоловік.

Наразі він живе з батьками. Жінка з дітьми пішла жити теж до своїх батьків.

Далі вже справу розглядатиме суд.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook