Більш ніж півтора року з підступною хворобою бореться жителька Шацька, вчителька Положівської школи Наталія Рафальська, 46-річній жінці потрібна дороговартісна операція з пересадки кісткового мозку.

Читайте також: У Луцьку борються за життя новонародженого малюка

Про це на своїй сторінці у Facebook написала її одногрупниця, колега-вчителька ЗОШ І-ІІІ ст. с.Ростань Лариса Лончук-Денисюк.

Одногрупники, педагогічні працівники Шацького району, профспілковий комітет педагогів району, підприємці, друзі та багато інших людей долучились до збору коштів на операцію. Звертались рідні за допомогою в Шацьку районну раду, райдержадміністрацію та Шацьку ОТГ, осередки політичних партій. Але з усієї суми вдалося зібрати лише 50 тисяч гривень.

Зараз Наталія Рафальська проходить черговий курс хіміотерапії у Київській клініці та вірить, що зрештою, лікування дасть позитивний результат.

"Допоможіть зібрати кошти, яких не вистачає на лікування Рафальської Наталії Миколаівни, жительки смт Шацьк. Операція, до якої її скоро почнуть готувати, коштує близько 300тис. грн. Велика вдячність всім, хто підтримав і підтримує Наталію, але, нажаль, родина не може сама упоратись з бідою – лікування дуже дороговартісне. як для сільської родини. Наташа бореться з недугою уже більше як 1,5 роки. Дуже надіємось на допомогу добрих, милосердних і небайдужих людей. У наших силах спробувати вирвати іі з полону цієі непростої, підступної хвороби. Наталія зараз у Києві, в лікарні. Номер картки Приват банку на її ім’я: 4149 4996 4046 4580. Наперед дякуємо всім,хай Бог допомагає!!!!!!!!", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter