Довірена особа кандидата на посаду Президента України Анатолія Гриценка у виборчому окрузі №21 на Волині з центром у місті Ковелі – рідний брат колишнього народного депутата України від Партії регіонів Григорія Смітюха – Іван Євдокимович Смітюх.

Читайте також: До масової загибелі бджіл на Волині причетний брат колишнього нардепа регіонала

Про це інформує сайт ЦВК.

 

Слід зауважити, що Іван Смітюх – не лише рідний брат екс-нардепа-"регіонала", а й сам перебував у лавах Партії регіонів, увійшовши до складу фракції ПР у Волинській обласній раді та депутатської групи "Рідна Волинь", підконтрольної призначеному Віктором Януковичем на посаду голови Волинської ОДА Борису Клімчуку, пише "Волинь. юа".

Крім того, в епоху президентства Віктора Януковича Іван Смітюх теж був призначений Віктором Федоровичом – на посаду голови Ковельської райдержадміністрації. Нині ж керує приватним сільгосппідприємством на Ковельщині, яке нещодавно "вляпалось" у скандал із масовим отруєнням бджіл.

Його ж рідний брат Григорій Смітюх "знеславився" тим, що під час Революції гідності на одній із акцій АнтиМайдану закликав в Україну Путіна, аби той прийшов на допомогу "нуждающімся в паддєржкє…"

Читайте також: Брат нардепа-регіонала Василь Смітюх продовжує корупційні жнива на прокурорській посаді в Києві

Цікаво, що ще один брат цієї зовсім не святої "трійці" – Василь Смітюх – якимось дивом уникнув люстрації та продовжує працювати начальником відділу прокуратури міста Києва, та ще й дозволяє собі сідати за кермо автівки свого брата, хильнувши пива під час фінальних змагань із міні-футболу на "Кубок Генерального прокурора України".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter