Інцидент стався учора ввечері, 25 вересня. Ситуація вкрай кричуща. Працівники лісової охорони ДП "Колківське ЛГ" виявили крадіжку готової лісопродукції у Тельчівському лісництві лісгоспу. Крали деревину прямо на ділянці, де проводиться заготівля.

Читайте також: Банда з Волині заподіяла збитків на 6 мільйонів, викачуючи пальне із нафтопроводу "Дружба"

Двоє чоловіків (як згодом вдалося встановити – жителі с. Матейки Маневицького р-ну) повантажили на підводу чотириметрові колодки і почали втікати. Не зупинило лісопорушників навіть те, що їх безпосередньо на місці злочину виявив працівник ДЛО, який навіть встиг зробити фото, про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Про факт було повідомлено керівництво підприємства. Розпочалося стеження за порушниками. Виявити тих же чоловіків вдалося у сусідньому кварталі Тельчівського лісництва. Проте і це не зупинило крадіїв. Вони ніяк не хотіли мирно визнати свою провину. Очевидно, "розігріті" спиртним, лісопорушники вирішили розібратися з лісовою охороною за те, що їм завадили завершити розпочату справу. І напали на них.

Читайте також: На Волині п'яний неадекват викрав вантажівку-автовишку

В результаті бійки працівник групи оперативного реагування ДП "Колківське ЛГ" потрапив у лікарню. Проте порушників таки вдалося затримати і передати працівникам поліції, які прибули на місце за викликом.

За фактом тривають слідчі дії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter