На Волині функціонує лісова мафія. Про це під час сесії Волинської облради заявив голова тимчасової комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин депутат Анатолій Грицюк. Про це йдеться на сайті Волинь UA

Читайте також: У Волинській облраді підняли питання роботи алкокартелю депутата Луцької міськради

Сьогодні депутати заслухали інформацію тимчасової контрольної комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин, яку озвучив голова тимчасової комісії Анатолій Грицюк. Депутат поскаржився на небажання працівників лісгоспів співпрацювати з комісією та численні перешкоди її діяльності.

"У Цуманському лісгоспі директор не дав нам можливості працювати. В Ківерцівському держлісгоспі теж зустріли з опором. Нас також цікавило, який чином лісники побудували віп-приміщення у Воротневі на бетонному фундаменті. Але коли я звернувся до компетентних органів, мені прийшли цинічні відповіді від управління екології", – зазначив Анатолій Грицюк.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик обурився через те, що сесійне засідання сьогодні проігнорував начальник обласного лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко. Він нагадав, що сесія обласної ради приймала рішення "Про діяльність Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства", яким було рекомендовано Міністру аграрної політики та продовольства, Державному агентству лісових ресурсів України розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка. Але у Києві проігнорували це рішення обласної ради.

У підсумку депутати вирішили запросити Олександра Кватирка на засідання тимчасової комісії і пролонгувати її роботу. Пропозиція була підтримана більшістю. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter