10 квітня працівники Камінь-Каширського райвідділу ГУ ДСНС України у Волинській області провели рейд для запобігання спалювання сухої рослинності та пожежам в природних екосистемах. Під час рейдів інспекторський склад побував у селах Хотешів, Добре, Михнівка, Бузаки, Краснилівка, Підріччя, Раків Ліс, Олексіївка, на околицях м. Камінь-Каширський, інформують у пресслужбі ДСНС у Волинській області.

Читайте також: За кілометр від будинків: у Володимирі палають поля (фото)

За результатами рейдів співробітники ДСНС склали протокол за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення громадянку Інну К., яка в с. Підріччя спалювала суху рослинність. Також виявлено двох порушників, які спалювали сміття – інформацію про ці факти передали до екологічної інспекції для притягнення їх до відповідальності за ст. 82 КУпАП. Під час проведення рейдів про правила пожежної безпеки проінструктували понад 50 осіб.

Під час рейду у селі Краснилівка Бузаківського старостинського округу Камінь-Каширської міської ради гр. Тетяна Х. випалювала залишки сухої рослинності на приватній території. Рятувальники зробили зауваження громадянці щодо цього факту та надали допомогу у гасінні пожежі. Коли залишки сухої рослинності було вже погашено, громадянка знепритомніла та впала на землю. Співробітники ДСНС надали їй першу домедичну допомогу і викликали карету швидкої допомоги, якою потерпілу доправили до лікарні.

Читайте також: У Луцьку горіла квартира в багатоповерхівці (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook