Минулого тижня до Шацького відділення поліції надійшло 15 повідомлень про різноманітні події.

Читайте також: Чоловік наніс жінці 20 ударів ножем та повісився у Маріуполі

Про це йдеться на сторінці шацьких правоохоронців у Facebook.

Серед них конфліктні ситуації в с. Ростань, Мельники та Кам’янка, сімейні скандали в с. Самійличі та Піща, звернення про здійснення супроводу хворого, 1982 р.н., з діагнозом делірій до лікувального закладу м. Луцьк.

Житель з Шацька, 1987 р.н., вимагаючи в батьків кошти на алкоголь, погрожував порізати собі вени. В с. Світязь помер місцевий житель, 1976 р.н., ознак насильницької смерті виявлено не було.

В с. Мельники невідомий вірус пошкодив роботу планшета місцевого жителя та «вимагав» кошти для його розблокування. В с. Пульмо водій поскаржився на перехожого, який йшов проїжджою частиною в стані алкогольного сп’яніння та падав, а в смт. Шацьк на проїжджій частині, неподалік одного з супермаркетів, виявлено рибалку в стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією служби надзвичайних ситуацій в с. Положево виявлено автомобіль, який з’їхав у кювет.

Одну особу притягнуто до адміністративної відповідальності за здійснення завідомо неправдивого виклику спецслужб.

Всього ж працівниками поліції складено сорок дев’ять протоколів про адміністративні правопорушення, серед яких зафіксовано п’ятнадцять фактів порушень правил дорожнього руху (в т.ч. два факти керування в стані алкогольного сп’яніння), п’ять фактів невиконання батьківських обов’язків у вихованні дітей, один факт зберігання самогону, сімнадцять – за появу в громадських місцях в стані алкогольного сп’яніння та інші порушення в сфері громадського порядку та безпеки.

"Закликаємо громадян бути законослухняними, зважати на погодні умови та сумлінно дотримуватись законодавства України", – попереджають правоохоронці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter