Чергову спробу незаконного переміщення сигарет першого вересня вдалося припинити прикордонникам відділу "Рівне" Луцького загону. Про це повідомляє Державна прикордонслужба України.

Читайте також: Почав дихати через 18 хвилин: на Світязі врятували потопельника

Завдяки здобутій оперативній інформації, охоронцям кордону в Любомльському районі вдалося виявити і затримати двох чоловіків, які прямували до Польщі поза пунктами пропуску та несли пакунки з сигаретами. Як встановили, переправити 4900 пачок сигарет (майже 10 ящиків) чоловіки планували через річку Західний Буг, адже один із них був вдягнений у водолазний костюм.

Правопорушників та тютюнові вироби доставили до прикордонного підрозділу. На громадян складені документи за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справи скерували до суду. Сигарети передані співробітникам Волинської митниці.

Читайте також: На Волині припинено розповсюдження фальсифікату

Нагадаємо, що днями прикордонники відділу "Світязь" Луцького загону здійснили затримання двох контрабандистів біля с. Мельники, що неподалік українсько-білоруського кордону. У нічних сутінках чоловіки перетягували через кордон  пакунки з 9 тисячами сигарет виробництва РБ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook