4 червня лабораторно підтверджено новий випадок COVID-19 у жительки Володимира-Волинського. Про це інформують на сайті міської ради.

Читайте також: На Волині через спалах коронавірусу закривають на карантин районне адмінприміщення

Сьогодні отримано ще один позитивний результат дослідження, проведеного методом полімеразної ланцюгової реакції на виявлення вірусу COVID-19 у 65-річної мешканки Володимира. Уже відомо, що хвора буде госпіталізована у КНП "Нововолинська центральна міська лікарня".

Станом на 4 червня підтверджених випадків інфікування коронавірусом є 37. Серед захворілих – 15 жителів Володимира-Волинського, 22 жителів району.

Зараз 5 пацієнтів знаходяться на стаціонарному лікуванні в КНП "Нововолинська центральна міська лікарня", 1 – в КП "Луцька обласна інфекційна лікарня", 30 інших – на самоізоляції вдома.

Всього від початку пандемії у місті Володимир-Волинський та Володимир-Волинському районі зареєстровано 53 випадки захворюваності на СOVID-19, з яких 21 у жителів міста,  32 – в жителів району. Одужали 14 осіб, зафіксовано 2 летальні випадки. 

Читайте також: В особи, яка працювала в РДА на Волині, виявили коронавірус − ЗМІ

Зазначимо, що за останню добу на Волині зареєстровано 25 нових випадків захворювання на COVID-19: м.Ковель – 7, м.Луцьк – 6, Луцький район – 5, Ковельський район – 2, Володимир-Волинський район – 1, Іваничівський район – 1, Ківерцівський район – 1, Любешівський район – 1, Рожищенський район – 1. Одужало 13 осіб, в тому числі 2 дітей та 2 медичних працівники. Два випадки хвороби завершились летально (Володимир-Волинський район та Ківерцівський район). 

Загалом станом на 10.00 год. 4 червня в області зареєстровано 984 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 292 особи. 29 випадків хвороби завершились летально, в тому числі померло 2 медичних працівники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook