На Волині, 3 жовтня, у 64-річного жителя Нововолинська з двору його будинку, по бульвару Шевченка, викрадено автомобіль "ІЖ 412". Повідомляє поліція Волинської області.

Читайте також: На Волині автівка збила чоловіка на мопеді: є потерпілі

Співробітники Нововолинського відділу поліції оперативно встановили особу правопорушника, котрий викрав у 64-річного пенсіонера автомобіль. За незаконне заволодіння транспортним засобом зловмисникові загрожує, зокрема, до восьми років позбавлення волі.

Сума завданих збитків становить 50 тис. грн. Група реагування патрульної поліції спільно із слідчо-оперативною групою встановили, що незаконне заволодіння транспортом скоїв 22-річний житель Львівської області. Правоохоронці викрадений автомобіль вилучили та повернули власнику.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Повідомили деталі вечірньої аварії у центрі Луцька

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook