Волинян просять допомогти зібрати кошти на лікування мами двох дівчаток Тетяни Куценко з Нововолинська, до якої повернувся рак.

Читайте також: Волинянці необхідна допомога для подолання важкої хвороби

П’ять років тому хвороба відступила, проте згодом жінка дізналася, що у неї рак молочної залози спровокував метастази у легенях і печінці. Медики діагностували четверту стадію онкозахворювання.

Аби боротися за життя, Тетяні приписали препарат "Ібранс", на якій щомісяця їй потрібно витрачати 43 тисячі гривень. Загалом жінці доведеться пройти 16 курсів цього препарату. Нескладно порахувати, що мамі двох дітей доведеться витратити на свій порятунок велику суму – 688 тисяч гривень.

"Мені залишилось зібрати 350 000 на "обов'язковий курс". Таблетки допомагають, вже нічого не болить, КТ показує постійну позитивну динаміку. Дуже хочу жити для своїх дівчаток. Дуже прошу! Будь ласка! Допоможіть!", – просить Тетяна.

Читайте також: "Мені важко, але я знаю, що без вас не справлюсь", – хвора на рак волинянка звернулась до всіх небайдужих зі словами подяки (відео)

Зібрати такі великі кошти не під силу усій родині Тетяни. Тому вона звернулася із проханням про допомогу.

"Я дуже надіюсь, Новий 2019 рік розпочнеться для мене і моєї родини з "гарних новин". І цим всім я завдячую Вам – усім небайдужим до моєї долі Людям! Бережи Вас Господь! Дякую ще раз за все, все, все..." – розповіла жінка.

Картка ПриватБанку:

4149 4991 1968 3579 Куценко Тетяна Валеріївна

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter