Оперативник департаменту внутрішньої безпеки у Волинській області викрив 21-річного лучанина, котрий займався збутом психотропних речовин на території області. 

Читайте також: На Волині затримали молоду пару, які продавали наркотики через Telegram та робили "закладки" (фото)

Під час слідства встановлено, що фігурант отримував товар через поштові відділення та розповсюджував на території області, інформує поліція Волині.

У суботу співробітник департаменту внутрішньої безпеки та слідчі із залученням співробітників роти поліції особливого призначення ГУНП в області на вулиці Кравчука у Луцьку затримали наркодилера під час отримання чергової посилки із забороненою речовиною. У молодика поліцейські виявили близько 150 грамів психотропної речовини. 

Читайте також: На Волині затримали чоловіка з наркотиками

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

 

Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи. 

Сьогодні чоловікові обиратимуть міру запобіжного заходу. Триває слідство, під час кого будуть з’ясовані усі обставини злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook