Волинянина покарають за спробу відкупитися від відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Про це інформує прокуратура Волині.

Читайте також: "Мені поставили ультиматум": горе-матір розповіла,чому покинула 3-річну дитину в готелі на Волині

Маневицька місцева #прокуратура скерувала до суду із угодою про визнання винуватості матеріали кримінального провадження про надання 22-річним волинянином неправомірної вигоди працівникам поліції.

Уночі 28 вересня 2020 року у приміщенні стаціонарного поста патрульної поліції в селі Оконськ Маневицького району молодик, аби не бути притягнутим до відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, запропонував поліцейським 500 грн.

Згодом водій визнав свою винуватість у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (ч.1 ст. 369 КК України).

Йому узгоджено призначення покарання у виді штрафу в сумі 17 000 грн. Далі – слово за судом.

Читайте також: На Волині автомобіль врізався в опору, частина міських вулиць лишилася без світла

Обласна прокуратура області вкотре попереджує – згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми.

Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook