Новий асфальтно-бетонний завод, який нещодавно збудували на Волині, вже розпочав працювати на повну потужність. Підприємство побудували без відома місцевих жителів. Чиновники один за одним переконують, що дозволу на це будівництво нікому не давали. Як же ж вдалося фірмі з Донецьким корінням облаштуватись на Волині.

Читайте також: У державному мисливстві на Волині створили шикарний VIP-готель, у якому відпочивали "заїжджі" керівники Волинської ОДА (відео)

В'їзд на асфальтний завод, що побудувала на Волині Донецька фірма "Данко", наче на військовий стратегічний об'єкт: ще перед поворотом, що веде на падприємство стоїть охоронець. На самому підприємстві знаходяться лише робітники та охорона, а керівництва – немає. 

Голова Тростянецької громади, на чиїй території розмістився завод переконує, що дозволу на будівництво не давав. 

Натомість журналісти ТРК "Аверс" звернулись за відповідями до голови Ківерцівської районної ради та Ківерцівської РДА. Проте там також заперечили свою причетність до будівництва асфальтно-бетонного заводу.

Окрім того, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко також зазначив, що не має ніякої інформації стосовно цього заводу.

Як запевняють у Службі автомобільних доріг на Волині, фрма з донецьким корінням "Данко" ще не вигравала тендер на ремонт автошляхів. 

Читайте також: "Буду уничтожать": на чиновника Волинської ОДА завели кримінал

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook