У Нововолинську в приміщенні за адресою проспект Дружби, 6а, де відбувається будівництво супермаркету "АТБ", викрали ремонтні матеріали.

Читайте також: Волинянка ошукала свого роботодавця на понад 64 тисячі гривень

Винесли дві коробки із саморізами, банку фарби молоткової, кабель довжиною близько 20 метрів, дюбелі, металеву арматуру та металеві шпильки, чим спричинили майнової шкоди на загальну суму 1500 гривень, – про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 25-го травня, пише Буг.

Під час огляду місцевості у будинку за адресою вулиця Нововолинська, 51, що знаходиться відразу біля приміщення майбутнього магазину, знайшли та вилучили ряд речей, які можуть мати значення речового доказу у кримінальному проваджені.

Читайте також: У Горохові поліція знайшла злочинців, які викрали гроші з автомобіля

Слідчий в суді вказав, що у громадянина було вилучено дві коробки із саморізами, банку фарби молоткової марки "BIODUR", ємкістю 2,1 мл., кабель довжиною близько 20 метрів, на закінченнях якого наявна з однієї сторони вилка, а з іншої розгалуження проводів, поетиленовий пакет в якому наявні монтажні хомути та дюбелі швидкого монтажу, металеву арматуру "кругляк" діаметром 16 у кількості чотирьох штук, металеві кутики у кількості 6-ти штук та металеві шпильки у кількості чотирьох штук, які були вилучені.

Для подальших експертиз суд наклав арешт на тимчасово вилучене майно.

Тривають слідчі дії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter