На Волині п'яна матір своєю недбалістю призвела до смерті власної дитини. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду. 

Читайте також: На Волині перевернулася переповнена пасажирами маршрутка, є потерпілі (фото)

Так, 28 квітня 2019 року жінка випила близько 350 грам алкоголю, після чого поклала дочку на ліжко біля себе та почала годувати грудним молоком, під час чого заснула.

Під час годування рот та ніс дитини були закриті постіллю та тілом матері, що призвело до механічної асфіксії, від якої дитина померла.

Через невеликий проміжок часу жінка прокинулась та побачила, що дитина лежить незворушно, і з її рота виливається грудне молоко. Вона злякалася, оскільки зразу запідозрила, що дитина знаходиться без ознак життя, заходи зі штучного дихання результатів не дали. В подальшому вони викликали працівників поліції і лікарів, які констатували смерть немовляти.

Читайте також: На Волині маленький хлопчик отруївся алкоголем

Жінка свою вину визнала повністю. В скоєному щиро розкаюється та просить суворо не карати.

Суд визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, призначив їй покарання у виді 4 років позбавлення волі та звільнив від відбування покарання, якщо вона протягом 2 років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов`язки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook