П’яний водій мотоцикла "Кawasaki" пропонував патрульним тисячу гривень неправомірної вигоди за те, аби ті не притягували його до адміністративної відповідальності за "п’яне" водіння та незареєстрований мотоцикл, який патрульні виявили у смт. Голоби, що на Волині.

Читайте також: У місті на Волині чоловік намагався звести рахунки з життям (фото)

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 27 листопада, пише ІА Волинські новини.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 18 серпня 2018 року двоє патрульних у смт. Голоби Ковельського району виявили мотоцикл "Kawasaki" незареєстрований в уповноваженому органі МВС та з номерним знаком, що не належить йому. Зокрема, водій мотоцикла не мав при собі реєстраційного документа на транспортний засіб та поліса обов'язкового страхування. До того ж, чоловік керував мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння.

Так, водій запропонував патрульним одну тисячу гривень за те, щоб його не притягували до адміністративної відповідальності, однак коли патрульні повідомили його про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, його це не заспокоїло, тож він поклав тисячу гривень в підлокітник автомобіля.

Читайте також: На Волині п'яні вандали перетворили шкільний стадіон на автодром (фото)

Під час досудового розслідування між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 500 неоподаткованих мінімумів, що становить 8 тисяч 500 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter