За порушення правил під час основної сесії ЗНО на Волині відсторонили 11 осіб. Про це повідомили в управлінні поліції охорони у Волинській області. 

Читайте також: Міносвіти запідозрили у корупції через скандальний вірш волинської письменниці

Основна сесія стартувала 25 червня та завершилася 17 липня. Для організації безпеки, дотримання правил проведення зовнішнього незалежного оцінювання, громадського порядку залучили 160 працівників поліції охорони.

Правоохоронці, зокрема, здійснювали пропускний режим, проводили сканування учасників тестування ручними металошукачами задля виявлення і усунення заборонених пристроїв.

Важливим є й те, що співробітники поліції охорони відповідали за цілісність та збереження тестів, стежили за дотриманням громадського порядку на території пункту тестування та за тим, щоб під час тестування учасники не користувалися мобільним телефоном, радіозв’язком та іншими технічними пристроями.

Читайте також: Де його "відкопали": письменник виявив дивний вірш серед питань цьогорічного ЗНО (фото)

Не обійшлося і без порушень. У 11 абітурієнтів в процесі проходження тестування виявили мобільні телефони та інші носії інформації. Порушників було відсторонено від проходження тестування відповідно до правил складання ЗНО.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook