У міських та районних організаціях політичної партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" тривають конференції для обрання делегатів на XVI обласну конференцію УКРОПу, що відбудеться найближчої п’ятниці, 28 вересня. Цього дня вперше в Україні партійці разом будуть вибирати направду народного кандидата на майбутні президентські вибори.

Читайте також: У Луцьку пройдуть президентські праймеріз "УКРОПу"

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

25 вересня у Володимирі-Волинському під час конференцій міської та районної організацій партії визначили 13 делегатів для участі в обласній конференції. Вони зустрінуться із трьома претендентами – учасниками президентського праймерізу УКРОПу, аби обрати справжнього лідера, єдиного і достойного кандидата від партії.

Окрім того, Володимир-Волинський районний осередок УКРОПу обрав нового керівника. Ним став активний партієць, який щиро вболіває за розвиток рідної землі та відстоює патріотичні ідеали УКРОПу, депутат районної ради Роман Ковальчук.

Попередній очільник укропівців району Павло Пилипюк склав повноваження.

"Відповідальність перед партією, її ідеалами, прагнення змінити на краще життя моїх земляків вимагає багато зусиль, − зазначив Павло Пилипюк

Від самого заснування партії до цього часу намагався працювати щиро і віддано, але поєднувати високі партійні завдання із основою роботою стає надто важко. Тому даю дорогу молодому, амбіційному і небайдужому однопартійцю".

Павло Пилипюк керував першою для районного УКРОПу передвиборною кампанією, яка дала змогу обрати 7 укропівців для представництва у Володимир-Волинській районній раді, отож вони склали другу за чисельністю фракцію у районі.

Читайте також: "Це початок кінця Порошенка": Шевченко виступив у ВРУ щодо замовних обшуків в Буковелі

"Прагну працювати над впровадженням нових проектів, відстоюванням ідей та прагнень жителів району, − запевнив новий керівник районних партійців Роман Ковальчук. – Будемо відстоювати справедливість, боротися із бюрократичною системою, що заважає розвиватися нашій державі. Бо ми усі повинні жити у багатій європейській державі, яка цінує гідність та рівність перед законом кожної людини".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter