У рамках десятиліття дій із забезпечення безпеки дорожнього руху в світі, з 12 по 18 листопада відбудеться другий етап Тижня безпеки дорожнього руху.

Читайте також: Алкоголь в крові перевищував норму у 12 разів: у Луцьку сталась п'яна аварія

Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Упродовж тижня поліція проведе ряд заходів, спрямованих на зниження аварійності та зменшення ступеня тяжкості наслідків від ДТП.

14 листопада правоохоронці здаватимуть кров на потреби потерпілих від аварій. 16 листопада в школах проведуть загальнонаціональний урок "Безпека на дорозі – безпека життя".

Усі наряди посилено вестимуть профілактичну та превентивну роботу з учасниками дорожнього руху. Відділ безпеки дорожнього руху обстежить дороги та місцях концентрації аварій, особливу увагу звернуть на території поблизу навчальних закладів та нададуть пропозиції в органи місцевого самоврядування. Крім того, патрульні братимуть участь в різних публічних профілактичних заходах й акціях.

Читайте також: На Волині мікроавтобус протаранив паркан

14 листопада о 13.50 стартує акція з роздачі світловідбивачів учням сільських шкіл від Генерального консульства Польщі в Луцьку. Першими щасливчиками стануть семикласники школи в с. Жидичин. Ці діти вже почуватимуться безпечніше в темну пору доби, адже отримають світловідбиваючі браслети, жилетки, наліпки тощо.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter