У селі Сільце, на трасі Львів – Радехів – Луцьк, зупинили п'яного водія, на мотоциклі якого був відсутній номерний знак.

Читайте також: У селі на Волині вантажівка на смерть збила молодого хлопця

Вчора, патрулюючи на автодорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, в селі Сільце патрульні зупинили мотоцикл SK50ML-I за порушення ПДР, адже водій перевозив пасажира без мотошолома. Також на транспортному засобі був відсутній державний номерний знак, про це повідомляє патрульна поліція.

Під час спілкування з водієм, у нього виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків, чоловік пройшов освідування на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 2.17 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму. Водія відсторонили від керування транспортним засобом.

Під час патрулювання 15 вересня у Луцьку, на проспекті Перемоги, патрульні помітили транспортний засіб G-MAX RACER 250, водій якого керував у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Під час перевірки документів, виявилося, що у чоловіка відсутнє посвідчення водія відповідної категорії та відсутній при собі поліс обов’язкового страхування власників наземних транспортних засобів.

На водіїв склали адміністративні матеріали, відповідно до здійснених порушень.

Читайте також: У місті на Волині на переході збили чоловіка

Патрульна поліція вкотре наголошує, що водії мотоциклів – повноцінні учасники дорожнього руху. Тож дотримуйтесь правил дорожнього руху, ні в якому разі не порушуйте швидкісного режиму, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, одягайте шолом безпеки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook