Володимир-Волинський міський суд оштрафував чоловіка на 8 500 гривень за дачу хабара за сприяння у позачерговому заїзді на пункт пропуску та проходженні прикордонного контролю на "Устилузі".

Читайте також: У Луцьку на хабарі викрили старшого інспектора патрульної поліції

Про це повідомляє БУГ.

"25-го вересня близько 22:30, перебуваючи біля міжнародного пункту пропуску через державний кордон України для автомобільного сполучення "Устилуг- Зосін", що в місті Устилуг Володимир-Волинського району, чоловік надав інспектору прикордонного контролю хабар в розмірі 150 гривень, поклавши їх у свій закордонний паспорт. Гроші пропонував за сприяння у позачерговому заїзді на пункт пропуску та проходженні прикордонного контролю", – йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду від 29-го жовтня.

Читайте також: Українцю загрожує 10 років тюрми за хабар поліцейським у Польщі

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 369 КК України, тобто в наданні службовій особі неправомірної вигоди за вчинення чи не вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Обвинувачуваний під час судового засідання повністю визнав свою вину. Йому призначили покарання у виді штрафу в розмірі 8 500 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter