В понеділок, 7 вересня, близько 18:00 на території домогосподарства місцевого приватного підприємця виявили крадену деревину.

Читайте також: У волинянина виявили причіп краденого лісу (фото)

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

14 колод сосни без відповідних документів виявив поліцейський офіцер Луківської громади під час обходу території населеного пункту. Деревина перебувала на території домогосподарства місцевого приватного підприємця.

Аби встановити зловмисника, який вчинив злочин проти довкілля, він спільно з групою реагування патрульної поліції провели низку розшукових заходів. Правоохоронці ретельно оглянули територію, опитали свідків та встановили, що злодіяння вчинив 55-річний житель Любомльського району. Виявлені колоди поліцейські вилучили.

Читайте також: На Волині затримали вантажівку з краденою деревиною (фото)

За цим фактом слідчі внесли відомості за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії, аби встановити походження деревини та всіх причетних до незаконної порубки. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook