27 червня співробітники групи водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення підняли із заплави ріки Стир в урочищі Чебені тіло 46-річного чоловіка.

Читайте також: У Хрінниках втопився волинянин, батько трьох дітей

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Волині.

Загалом за період 22 – 29 червня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 16 пожеж, здійснили 64 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Зокрема співробітники ДСНС здійснили 20 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних з відкачуванням дощової води у житлових будинках, на подвір’ях та присадибних ділянках волинян, що стало наслідком стихійних природних явищ. Рятувальники працювали у Камінь-Каширському, Любомльському, Любомльському, Шацькому, Любешівському, Маневицькому, Ратнівському та Старовижівському районах. Загальний об’єм від помпованої води становить понад 18 тисяч кубічних метрів.

Крім того, підрозділи рятувальників виконували аварійно-рятувальні роботи з розкряжування дерев, що впали через пориви вітру та перекрили автодороги. Зокрема увечері минулої доби співробітники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Володимира-Волинського звільнили від поваленого внаслідок поривів вітру дерева проїжджу частину на вулиці Олександра Олеся у м. Володжимирі-Волинському.

В області тривали також роботи зі спецобробки об’єктів дезінфікуючими засобами для запобігання поширення коронавірусу. Від оголошення карантину до 29 червня рятувальники продезінфікували 2996 об’єктів на території області, за минулі 8 днів – 198.

Читайте також:Тіло шукали всю ніч: неподалік Луцька потонув 7-річний хлопчик

Внаслідок пожежі у господарській будівлі в селі Щенятин Іваничівського району, що трапилася 27 червня, травмувалася людина: під час гасіння загорання отримав опіки обох рук та обличчя 40-річний власник. Горіння ліквідоване силами рятувальників 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівників місцевої пожежної охорони села Павлівка. Загорання трапилося внаслідок влучання розряду блискавки.

Минулого тижня працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення знешкодили 7 боєприпасів, виявлених поблизу сіл Любитів, Городище та Красноволя Ковельського району.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook