У Любомльському районі три населелених пункти відсвяткували День села. Йдеться про села Штунь, Нудиже та Красноволя.

Читайте також: Як волиняни у Грушеві відзначили день села (фото)

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

У селі Штунь проходили спортивні змагання, святковий концерт, а дітей розважали аніматори. Окрім цього привітати місцевих мешканців приїхали аматорські колективи сусідніх сіл.

Школярі з нагоди свята отримали сертифікат на нову дошку від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом". Директор навчального закладу Світлана Булавчук зауважила, що такий подарунок є вкрай необхідним, адже з вересня тут стартує програма нової української школи.

"Школу, де нині навчаються учні звели в 1971 році, а тому оновлення матеріально-технічної бази надзвичайно актуальне. Нині навчальний заклад готується до старту нової української школи. Ми уже відремонтували клас, замовили стільці, одномісні парти, плазмовий телевізор та ноутбук. Не вистачало лише нової дошки, а тому вирішили звернутися у Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом", – розповіла директор.

Читайте також: Центральна площа Луцька зустріла фестиваль "Поліське літо з фольклором" (Фото)

Під час урочистих заходів у селах Нудиже та Красноволя жителів привітав заступник Любомльського міського голови Микола Оніщук.

"Переконаний, що миті, коли громада єднається навколо приємних, світлих речей, допомагають повірити у нашу єдність та неподільність. Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, і депутати від УКРОПу вірять у активні громади, у ваш потенціал, тому й підтримують ідеї та починання", – зазначив Оніщук.

Найактивніші мешканці за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" отримали подарунки.

 

 

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter