Вчора, 7 січня, не стало мудрого керівника, наставника, вчителя, людини, яка все своє життя присвятила навчанню і вихованню дітей – деректора ОЗНВК "Колківска ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" Котеленця Віталія Дмитровича. Про це повідомляють на сайті громади.

Читайте також: Відійшов у вічність ексдепутат міськради та генеральний директор ПАТ "Волинь-Авто" (фото)

У громаді зазначають, що багато років Віталій Дмитрович навчав дітей не тільки історії, але й чесності, добру і справедливості, людяності і вміння досягати успіхів у житті. Не одне покоління колківчан пам'ятають його добрі очі, щиру посмішку і мудрі поради.

За роки своєї плідної педагогічної діяльності Віталій Дмитрович виховав не одне покоління, розв’язав тисячі життєвих задач і рівнянь. Та раптом списався у руках учителя той шматочок шкільної крейди, без якого себе не уявляв, обірвалася ниточка життя…

"Нехай добрий, світлий спомин про Віталія Дмитровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Хай душа його знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!" – пишуть на сайті громади.

Читайте також: У місті на Волині помер дитячий футбольний тренер

Як інформують на сторінці громади у Facebook, віддати шану та провести покійного в останню путь, можна буде у суботу 09 січня 2021 року.

Прощання розпочнеться о 10:00 годині у фойє ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ліцей", а о 12:00 годині відбудеться відспівування у Свято-Хрестовоздвиженському храмі.

Інформаційний ресурс "Під Прицілом" висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook