Цього року заплановано розпочати поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни.

Читайте також: На ремонт доріг на Волині планують виділити близько 600 мільйонів гривень

Тендер на послуги з розробки проєктної документації на ремонт Служба автомобільних доріг у Волинській області вже оголосила, пише ІА Волинські новини.

Пропозиції прийматимуться до 17 лютого. На цей день також запланований аукціон.

Очікувана вартість послуг становить 180 тисяч гривень.

Ідеться про розробку документації на поточний середній ремонт дороги Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни, протяжністю 4,19 кілометра, на відрізку між 86,386 і 90,576 кілометрами, що у Волинській області.

Орієнтовна розрахункова вартість ремонту автошляху становитиме 43,995 мільйона гривень.

Читайте також: Пекельна ділянка: ведучі популярного шоу проінспектували найгіршу дорогу на Волині (відео)

Серед вимог до учасників торгів – наявність необхідного обладнання, матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, зокрема інженера-проєктувальника автомобільних доріг, інженера-проєктувальника із забезпечення механічного опору та стійкості, інженера-проєктувальника з кошторисної документації, інженера-геодезиста.

Проєктна документація має бути готова до 31 березня 2021 року. Після цього стане можливим оголошення відкритих торгів на самі роботи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook