Сьогодні, 31 березня, в Ковелі під час охорони публічної безпеки та перекриття руху по вулиці Незалежності, де відбувався міський ярмарок, екіпаж патрульних побачив "Toyota Land Cruiser", водій якого зупинився під знаком 3.34 (зупинку/стоянку заборонено).

Інспектори попросили чоловіка перепаркуватись, однак той відреагував агресивно, не представився та відмовився показати документи, пише Інформаційне агенство "Волинські новини", посилаючись на  повідомлення прес-служби патрульної поліції Волині.

Читайте також: Волинські патрульні на очах у дитини побили водія, який з ними посперечався

Більше того, водій сів у автомобіль і розпочав рух в бік одного з патрульних, загрожуючи його життю й здоров’ю. Інший інспектор почав затримувати водія, але той ігнорував законні вимоги правоохоронця, чинив опір і розірвав кишеню на однострої поліцейського та завдав йому удари в обличчя.

31-річного порушника – мешканця Ковеля – затримали. За порушення правил зупинки/стоянки оформили відповідну постанову.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Йдеться про можливе відкриття кримінального провадження за ст. 342 ККУ (опір правоохоронцям).

На відео з нагрудних камер поліцейських та з телефону громадян видно, що водій ігнорує законні вимоги патрульних, а за кілька хвилин цей конфлікт переріс в сутичку з полісменами:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter