Співробітники Старовижівського відділення поліції протягом доби встановили особу зловмисника, котрий викрав автомобіль у 34-річного жителя району.

Читайте також: На Волині мікроавтобус злетів у кювет та перекинувся, є потерпілі

Учора, 2 лютого, до місцевої поліції звернувся 34-річний житель Старовижівського району. Чоловік повідомив, що в нього викрали автомобіль ВАЗ 2121, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Транспортний засіб знаходився на вулиці поблизу будинку за місцем проживання заявника. Автомобіль був відчинений та з ключами у замку запалювання.

Позашляховик невдовзі правоохоронці знайшли залишеним в іншому районі селища. Його повернули власнику.

Співробітники поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортом скоїв 36-річний житель міста Кременчуг.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Волині освятили дорогу, на якій часто трапляються аварії та гинуть люди

Окрім цього, поліція встановила причетність зловмисника до крадіжки куртки з приміщення місцевої лікарні. В кишені одягу заходилися мобільний телефон, ключі, талони на паливо та зарплатна картка. Викрадене правоохоронці вилучили.

За фактом крадіжки слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів, вирішуватиметься питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook