Працівники податкової поліції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили підприємця Іваничівського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв без відповідних на те дозвільних документів. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС Волині.

Читайте також: У Луцьку викрили підпільний цех з виготовлення "брендової" кави

У рамках операцій "Акциз-2019", "Мережа" та розслідування кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 КК України з’ясовано, що "підприємливий бізнесмен" в одному з приміщень власного обійстя здійснював виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв під власною торговою маркою у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Виготовлений таким чином товар розливався у спеціально підготовлені пляшки з написом на етикетці "Виготовлено десь на Волині" об’ємом 1 літр. Надалі продукція реалізовувалась за місцем проживання вище вказаного "бізнесмена" та через мережу Інтернет.

Читайте також: На Волині викрили підпільний "міні-завод" з виготовлення алкоголю

Внаслідок проведення огляду за місцем виготовлення та продажу фальсифікату виявлено та вилучено 2900 літрів алкогольної продукції, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикову та скляну тару, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 900 тисяч гривень.

Підготовлено клопотання про накладення арешту на весь вилучений товар. Слідчі дії тривають.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter